Velvety

BANBU is altijd op zoek naar natuurlijke, ecologische en duurzame alternatieven. Bij BANBU wordt er alleen gewerkt met natuurlijke en resistente materialen die tegelijkertijd een lage milieubelasting hebben. BANBU helpt  om in de ZERO WASTE levensstijl te komen.

Velvety

Velvety is gespecialiseerd in het maken van solide en duurzame producten. De ontwikkeling en herontdekking van vaste producten gaat meestal hand in hand met een zelf conserverend recept. Dit betekent dat de producten van Velvity zonder conserveermiddelen zijn gemaakt. Door bijvoorbeeld water in onze producten te vervangen door ingrediënten zoals natuurlijke cacaoboter, die bij kamertemperatuur vast blijft, voorkomen we de vorming van bacteriën permanent.

Weg met de plastic flessen! In 2018hebben we alleen al met onze shampoobars ongeveer 3000.000 shampooflessenkunnen besparen. Maar dat niet alleen, het transport van de vaste shampoosbespaart ook veel CO2 en ontziet het verkeer: omdat één vrachtwagen metshampoobars genoeg is voor evenveel haar wassen als 15 vrachtwagens vol metflessen vloeibare shampoos.  

Velvety is verkrijgbaar in soap-bars, shampoo-bars, peeling-bars, handsoap-bars en bath-bars.

Download bijsluiterDownload folder

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem contact op.

Contact ons

Direct bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn? 

Bel nu naar: +31 (0)76 571 5104

Of mail naar info@ibdtrade.nl