Unicare

Unicare is vanouds hét merk, dat de behoeftes van de consument vertaalt naar een compleet assortiment contactlenzen, lensvloeistoffen en oogdruppels, geschikt voor een brede doelgroep.

Unicare

Al velen jaren vertrouwen consumenten in Nederland en daarbuiten op Unicare: vertrouwde, constante kwaliteit met een oog voor de wensen en eisen van vandaag!

Naast de Alles-in-één vloeistoffen voor zachte en harde, zuurstofdoorlatende lenzen in de bekende blauw en groene doosjes zijn er ook maand- en daglenzen, oogdruppels en sprays.

Unicare Vita+

Met de Vita+ artikelen biedt Unicare niet alleen optimale contactlensverzorging, maar ook extra comfort voor vermoeide ogen. Deze producten bevatten als extra ingrediënt dexpantenol. Dit helpt bij het kalmeren en verzachten van uw ogen. Als oogdruppel is Unicare Vita+ verkrijgbaar in flesjes, ampullen en als een verfrissende spray.

 

Unicare Natural Eye Drops

Deze oogdruppels met hyaluron bieden extra comfort en lubricatie bij milde irritatie van de ogen. Zowel het flesje als de spray zijn vrij van conserveermiddelen.

 

Download bijsluiterDownload folder

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem contact op.

Contact ons

Direct bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn? 

Bel nu naar: +31 (0)76 571 5104

Of mail naar info@ibdtrade.nl