Melleson Eyewear

Melleson Eyewear is een Nederlands merk, dat staat voor eerlijk, functioneel, in stijl.

Melleson Eyewear

Zonnebrillen

De ontwerpers van de Melleson Eyewear zonnebrillen kiezen voor mooie en draagbare modellen. Prima kwaliteit, fijn om te dragen, leuk om te zien en om meerdere seizoenen van te kunnen genieten!

De zonnebrillen van Melleson Eyewear beschermen tegen het felle zonlicht en behoeden tegen de schadelijke zonnestralen met een 100% UVA en UVB bescherming. Zorgeloos buiten zijn met categorie 3 brillenglazen, in de zomer en in de winter.

Zonnebrillen voor volwassenen: de adults serie, is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen met een Europese plaatsnaam.

Overzetzonnebrillen

Ideaal voor brildragers, een zonnebril die past over je eigenbril.

 

Kinderzonnebrillen

Zonnebrillen voor kinderen: de kids serie, om de extra kwetsbare kinderogen op een goede en trendy manier te beschermen. De kinderbrillen zijn lichtgewichten buigbaar, zodat kinderen lekker door kunnen gaan met spelen en bewegen. Bovendien zijn de Melleson Eyewear kids zonnebrillen 100% BPA vrij.

Leesbrillen

Melleson Eyewear leesbrillen zijn fijn om te dragen en handig om op verschillende plaatsen bij de hand te hebben. Goed kunnen lezen, in stijl! Uiteraard ook in verschillende kleuren en modellen.

Bij alle Melleson Eyewear brillen zit een handige microvezel pouch om de bril mee schoon te maken en in te bewaren.

Download bijsluiterDownload folder

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem contact op.

Contact ons

Direct bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn? 

Bel nu naar: +31 (0)76 571 5104

Of mail naar info@ibdtrade.nl