BeesWax co

De Wraps van de The Beeswax Wrap Co. zijn een geweldig alternatief voor het gebruik van huishoudfolie en aluminiumfolie en ze lekken geen schadelijke chemicaliën in het voedsel. De wraps zijn gemaakt van lokaal geproduceerde bijenwas of in het geval van onze veganistische wraps een plantaardige was en GOTS-gecertificeerde katoen.

BeesWax co

De Wraps van Beeswax

✓ Houdt uw eten super vers - de combinatie van natuurlijke ingrediënten met de 100% katoenen stof zorgt ervoor dat onze wraps ademen, waardoor uw voedsel langer vers blijft.

✓ Dennenhars geeft onze wraps een natuurlijke kleefstof waardoor het voedsel goed wordt afgesloten, de warmte van uw handen helpt de wraps te vormen om een sterke afdichting te geven.

✓ Herbruikbaar - In tegenstelling tot eenmalige folie, kunnen onze wraps eenvoudig worden gewassen in koud water met een beetje zeep en zijn ze klaar om opnieuw te gebruiken.

✓ Volledig composteerbaar.

Beeswas opfrisblok

Breng je Beesway Wrap en Vegan Food Wraps weer tot leven met het opfrisblok! Dit opfrisblok laat uw goed gebruikte Beeswax Wraps en Vegan Food Wraps een tweede leven leiden.

De Wraps van The Beeswax Wrap Co. zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Download bijsluiterDownload folder

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem contact op.

Contact ons

Direct bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn? 

Bel nu naar: +31 (0)76 571 5104

Of mail naar info@ibdtrade.nl