Het team van IBD trade services.

Welkom op de website van IBD Trade Services B.V.!

IBD Trade Service B.V. is importeur en distributeur van drogisterijartikelen zoals ecologische babydoekjes, contactlensvloeistoffen, natuurlijke cosmetica en voedingssupplementen. Tot de afnemers behoren gerenommeerde drogisterij- en supermarktketens, apotheken en reformzaken. IBD (076-571 51 04) is gevestigd in Breda en is een jong en gezond bedrijf. Om onze producten in huis te halen, hoeft u de deur niet uit! Het is heel gemakkelijk om onze producten online te bestellen, zodat de producten bij u thuis worden afgeleverd. Via onze webwinkel is het bestellen zo geregeld. Zoek simpelwel naar onze merken binnen de webshop, log in of meld u aan als nieuwe klant en u kunt daarna direct online afrekenen. Bestelt u voor meer dan 20 euro aan producten? Dan krijgt u uw producten zonder bezorgkosten geleverd. En bestelt u vandaag voor 21.30 uur dan heeft u uw producten morgen in huis!

Onze filosofie. Uw en onze ideeën, onze productontwikkelingen en de vertaling naar hoogwaardige producten, leiden tot kwalitatief hoogwaardige optiek producten. De toegevoegde waarde zit enerzijds in het product en anderzijds in het voorraadbeheer. Kleine en grote orders verdien ene en secure en snelle behandeling. Continu op zoek naar inspiratie, verbeteringen vernieuwing. Wij zijn pas tevreden als de klant ons de hoogste waardering geeft.

Fotostudio
Milieu
B2C
Inkoop
Voorraadbeheer
This is some text inside of a div block.

Ad malorum nominati vituperata vix. Te omnis oporteat vis, omnes reprehendunt nam in. Cum salutatus democritum argumentum an.

01

Custom werk

Esse audiam assentior pri in, ius probatus singulis ne. Exerci fastidii duo ex, ex quo unum senserit.

02

Ecologisch kenmerk

Esse audiam assentior pri in, ius probatus singulis ne. Exerci fastidii duo ex, ex quo unum senserit.

03

Precies wat jij wilt

Esse audiam assentior pri in, ius probatus singulis ne. Exerci fastidii duo ex, ex quo unum senserit.

Interesse in een van onze merken in uw assortiment?

Samen staan we sterker. Wij helpen u graag aan de beste producten voor uw klanten. Neem contact op met ons om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.